Snelle pasta met truffel, geitenkaas en zalm

16-11-2020

Deze pasta is zo gemakkelijk te maken dat we even twijfelden of we hem wel op onze site zouden zetten. We besloten dit 'receptje' toch met jullie te delen, voor als jullie net als ons soms eens geen zin hebben in brood en een snelle warme hap zoeken.

Benodigdheden (1 persoon)

  • 2 plakjes zalm
  • 1 geitenkaasje met truffel
  • 100 gram pasta
  • Peper & zout
  • Olijfolie (ook te verkrijgen in ons winkeltje)

Bereiding


Kook de pasta gaar zoals aangegeven op de verpakking.

Knip intussen de plakjes zalm in de gewenste grootte. 

Giet de pasta af en meng het geitenkaasje eronder. Voeg de stukjes zalm toe. 

Dien op en werk af met een flinke draai van de pepermolen, wat zout en enkele druppels olijfolie. 

Ook lekker met bijvoorbeeld wat spinazie eronder gemengd. Deze slinkt dan door de warmte van de pasta.