Bed & Breakfast

Kom logeren!

Op de rand van de Vlaamse Ardennen en omringd door de natuur, bieden wij de mogelijkheid aan om op onze boerderij te logeren. Ervaar het leven op een geitenboerderij, ontsnap van de alledaagse drukte en laat ons jullie eens goed verwennen!

​Onze biologische B&B is uitgerust voor 1 tot 7 personen. Geniet in alle rust in het losstaande vakantiehuisje. We gebruikten zoveel mogelijk natuurlijke materialen, zoals muren in leem, comfortabele natuurlijke matrassen & hoofdkussens, linnen lakens, handdoeken in Egyptisch katoen ...

Je kan er gezellig samen koken op het AGA-fornuis, genieten van een glaasje (en een kaasje?) op het terras, wegdromen bij de fluitende vogels in jullie eigen tuintje, genieten van een boek naast de kachel en nippen van een dampende kop koffie of thee.

In de ochtend zorgen wij voor een heerlijk uitgebreid biologisch ontbijt, met onder andere vers geperst sap, broodjes, een lekkere omelet met eitjes van onze boerderijkippen, yoghurt, huisgemaakte confituur, uiteraard véél geitenkaasjes en ander lekkers. We kijken naar wat de natuur op dat moment te bieden heeft en passen ons ontbijt hierop aan. Hiervoor benutten we ten volle onze groentetuin en boomgaard. Met honger naar huis gaan zit er alvast niet in!


Meer info