Dit recept is één van onze favorieten op een zomerse zondagochtend. De gekarameliseerde honing doet niet alleen onze keuken heerlijk ruiken, maar levert ook een heerlijke resultaat op in combinatie met de geitenkaas!

Benodigdheden
Zuurdesembrood (op zaterdag in ons winkeltje)
Romige geitenkaas (wij kiezen voor onze platte kaas maar dit kan gerust ook met onze ricotta, die we dan opkloppen met wat honing)
Rood fruit, naargelang de seizoenen (onze favoriet: pruimen)
Honing
Verse rozemarijn
Verse tijm
Bereiding
Toast enkele sneetjes van het brood.
Verhit in een klein pannetje enkele eetlepels honing.
Voeg gehalveerde pruimen toe. Indien je kiest voor bessen kunnen ze zo de pan in.
Bij het werken met pruimen voegen we enkele takjes tijm toe. Bij bijvoorbeeld frambozen is rozemarijn zeer lekker. Experimenteer gerust zelf!
Laat het geheel enkele minuutjes bakken, tot het fruit zacht is (laat het zeker geen mousse worden).
Smeer een laagje kaas op een toast en werk af met het fruit.