Benodigdheden (6 personen)
· 2 kabeljauwfilets (van elk ongeveer 800 g)
· 250 gram De Volle Maan ricotta
· 100 gram zongedroogde tomaatjes
· 100 gram spinazie
· 200 gram kerstomaten
· 150 gram rode ui
· 3 eetlepels olijfolie
· Peper en zout
BEREIDING
- Verwarm de oven voor op 200°C.
- Was de kabeljauw onder koud water en dep ze droog met keukenpapier.
- Snijd de zongedroogde tomaten in kleine blokjes. Was en droog de spinazie en snijd deze grof.
- Prak de ricotta in een grote kom met een vork. Voeg de zongedroogde tomaten en de spinazie toe. Kruid met peper en zout.
- Vet de bodem van een ovenschaal in met olijfolie. Leg een filet in de schaal. Verdeel de ricottavulling over de vis. Plaats de tweede vis op de vulling.
- Was en droog de kerstomaatjes. Schil de rode ui en snijd hem in ringetjes.
- Leg de ajuin en de tomaten rond de vis. Overgiet het geheel met olijfolie.
- Plaats eventueel een deksel op de papillote/ovenschotel. Laat 25 minuten stomen in de oven.