Kabeljauw met ricotta

Benodigdheden (6 personen)

·         2 kabeljauwfilets (van elk ongeveer 800 g)

·         250 gram De Volle Maan ricotta

·         100 gram zongedroogde tomaatjes

·         100 gram spinazie

·         200 gram kerstomaten

·         150 gram rode ui

·         3 eetlepels olijfolie

·         Peper en zout

BEREIDING

  1. Verwarm de oven voor op 200°C.
  2. Was de kabeljauw onder koud water en dep ze droog met keukenpapier.
  3. Snijd de zongedroogde tomaten in kleine blokjes. Was en droog de spinazie en snijd deze grof.
  4. Prak de ricotta in een grote kom met een vork. Voeg de zongedroogde tomaten en de spinazie toe. Kruid met peper en zout.
  5. Vet de bodem van een ovenschaal in met olijfolie. Leg een filet in de schaal. Verdeel de ricottavulling over de vis. Plaats de tweede vis op de vulling.
  6. Was en droog de kerstomaatjes. Schil de rode ui en snijd hem in ringetjes.
  7. Leg de ajuin en de tomaten rond de vis. Overgiet het geheel met olijfolie.
  8. Plaats eventueel een deksel op de papillote/ovenschotel. Laat 25 minuten stomen in de oven.